Rask levering | Fri frakt på bestillinger over 800 kr | Norsk merkevare & nettbutikk

Om Oss

Bali Living er en norsk merkevare med fokus på innovativt og tidløst design innen kjøkken og interiør. Våre håndlagde og unike produkter er produsert på Bali og Java i Indonesia. I samarbeid med små lokale produsenter har vi utviklet produkter som passer inn i nordiske hjem og samtidig bevarer det tradisjonelle preget ved Indonesisk tropisk håndverk. 

Indonesisk design og håndverk bærer preg av unike former og detaljer, og lang historie. På Bali og Java i Indonesia har lokale familier i generasjoner utviklet arbeidsmetoder og produkter som er preget av kjærlighet og karakter. Vi har latt oss inspirere av deres tradisjoner, samtidig bevarer vi det subtile og delikate ved skandinavisk design.

Bali Living har et klart og ufravikelige verdigrunnlag, gjennom etisk handel og bærekraftig produksjon. For Bali Living er det helt avgjørende at alle ledd i produksjonen blir ivaretatt og etisk handel ilegges derfor et stort fokus. Våre samarbeidspartnere og produsenter er lokale familiebedrifter og selvstendige håndverkere. På den måten kan vi sikre at de som utfører jobben blir ivaretatt. 

Vi i Bali Living har et sterkt fokus på bærekraftig bruk av materialer og miljøbevisst produksjon. Flere av våre treprodukter er laget av resirkulerte materialer, og alt treverk er FLEGT-lisensiert («Forest Law Enforcement, Governance and Trade»). Det betyr at materialet oppfyller de kravene EU sin Tømmerforordning stiller til lovlig avvirkning, ivaretakelse av miljøet og lokalsamfunnet, arbeidsrettigheter og import av treverk for omsetning i Norge.

 

Her kan du handle Bali Living: